Ти си тук Начало Еразъм + Задача 1 на тема МОЕТО УЧИЛИЩЕ по проект Еразъм+ приключи
Прием в 1 класза учебната 2019-2020Маршрутно разписаниевижте повечеБланка молбаза отсъствие до 3 дниБланка молбаза отсъстие до 7 дниКалендарза учебната 2018-2019 годинаПрием след 7 класучебна 2019-2020

Задача 1 на тема МОЕТО УЧИЛИЩЕ по проект Еразъм+ приключи

print
email
Задача 1 на тема МОЕТО УЧИЛИЩЕ по проект Еразъм+  приключи

20.12.2019

След приключване на първия етап - подаване на заявление към директора на училището за участие в следващата мобилност по проект "Да бъдем приятели и да помагаме на природата заедно", учениците преминаха във втори етап. Той е свързан с изпълнение на  задачи от дейностите по проекта и участие в  извънкласни  дейности, обвързани с него.

Целта е оценка на компетенции на кандидатите, необходими за ефективното протичане на мобилността, стремежът им към личностно развитие в извънучилищната среда и умението за съчетаване на учебната дейност с извънкласна дейност.

За всяко участие и  изпълнение на дейност по проекта  ще се определят показатели за резултат и брой точки за всеки показател.

Първата задача беше на тема "Моето училище". Децата сами трябваше да решат как и с какво да се представят. Някои заложиха на прзентация, други пък създадоха макет на училището, трети представиха своето виждане чрез брошури и рекламни материали.

Всички се представиха на ниво.

Ето и резултатите на комисията от тази задача: ТУК

Прочетено 311 пъти

Основно училище