Ти си тук Начало Новини Годишната тържествена церемония по награждаване на учители

Годишната тържествена церемония по награждаване на учители

print
email

за особен принос и заслуги през учебната 2014- 2015 г.

Годишната тържествена церемония по награждаване на учители за особен принос и заслуги през учебната 2014- 2015 г. под патронажа на кмета на Община Силистра, д-р Юлиян Найденов, се състоя на 22 май в бистро "Мерси".
В културно-образователна област „Български език и литература” наградата "Учител на годината" се присъди на нашия колега г-жа Ванушка Ангелова! 
Честита награда, г-жо Ангелова!

По време на награждаването кмета на Община Силистра поздрави и наградените с грамота от МОН с приза"Неофит Рилски", както и на отличените по време на 18-я конкурс на СБУ "Учител на годината", сред които е и нашият колега г-жа Милена Цанева - старши учител в прогимназиален етап по английски език!

От ОУ "Отец Паисий" бяха номинирани още и г-жа Йорданка Василева (в културно-образователна област „Природни науки и екология”), г-жа Йорданка Косева (за постижения в педагогическата практика в начален етап на основно образование), г-жа Галина Димова (в културно-образователна област „Обществени науки и гражданско образование”) и г-жа Стоянка Ангелова (в културно - образователна област „Изкуства, бит и технологии и физическа култура и спорт”).

 

Прочетено 2341 пъти
Повод за гордост
Предишна статия
Повод за гордост

Основно училище