Ти си тук Начало Новини За седми път ОУ "Отец Паисий" провежда състезанието "Искам да знам и да мога" за учениците от трети клас
Прием в 1 класза учебната 2019-2020Маршрутно разписаниевижте повечеБланка молбаза отсъствие до 3 дниБланка молбаза отсъстие до 7 дниКалендарза учебната 2018-2019 годинаПрием след 7 класучебна 2019-2020

За седми път ОУ "Отец Паисий" провежда състезанието "Искам да знам и да мога" за учениците от трети клас

print
email

28.11.2018

На 15 декември ОУ "Отец Паисий" отново ще е домакин при провеждането на интердисциплинарното състезание за ученици от 3. клас - "Искам да знам и да Мога".

Това състезание е възможност за изява на знанията и уменията, придобити от учениците от 1. до 3. клас, насочени към социалната им приложимост. То съдейства за откриване на деца с високо ниво на умения за обобщаване и осмисляне на учебното съдържание, заложено с учебните програми по изучаваните предмети. Също така състезанието насърчава родителите да подкрепят и развиват интереса на децата към заобикалящата ги среда.

Състезанието  се състои от 10 въпроса от отворен тип, а темите са от всички изучавани предмети, както и от областта на екологичното образование, здравното образование, защита от бедствия и аварии, реагиране в критични ситуации, безопасност на движението. 

Заявка за участие се изпращат на e-mail: school.office@opsilistra.bg до 13 декември 2018г.

Повече за състезанието може да видите ТУК

Може да видите задачите от минали години ТУК

Прочетено 262 пъти

Основно училище