Ти си тук Начало Проект "Твоят час" Проект "Твоят час" 2016-2017 Клуб за обучителни затруднения "Многознайко" с две публични изяви през м. май

Клуб за обучителни затруднения "Многознайко" с две публични изяви през м. май

print
email

18.05.2017; 30.05.2017

        

           На 18 май учениците от групата по обучителни затруднения за начален етап - "Многознайко" проведоха първата си публична изява. Те четоха изразително любими приказки като "Бременските музиканти", "Пипи дългото чорапче", "Дивите лебеди", "Червената шапчица", драматизираха ги. Предварително децата, с много старание и желание, подготвиха постер с любимите си приказни герои, който представиха пред публиката си. Успяха да направят съпоставка на качествата на животните с тези на хората.

            Другата представителна изява на тази група се състоя в края на дейността и носи заглавието - "Лунно затъмнение". Тази театрална пиеса беше представена пред голяма публика с много ентусиазъм  и желание от всички участници в "Многознайко". Пиесата отразява проблеми от съвременния свят, като използва образите на герои-животни. Засяга темата за борбата с агресията и запознава децата с вечния въпрос за доброто и злото. По достъпен начин разкрива, че силата на колективната борба за справедливост е ненадмината. Емоциите на многобройната публика, аплодисментите и радостта на родителите, подкрепиха дейността и успеха на децата. Те със самочувствие показаха, че можеш да си многознайко само с много труд и желание за успех!

          

Прочетено 273 пъти

Основно училище