Ти си тук Начало Проект "Твоят час" Проект "Твоят час" 2016-2017 Представяне на проектите пред училищната общност
Прием в 1 класза учебната 2019-2020Маршрутно разписаниевижте повечеБланка молбаза отсъствие до 3 дниБланка молбаза отсъстие до 7 дниКалендарза учебната 2018-2019 годинаПрием след 7 класучебна 2019-2020

Представяне на проектите пред училищната общност

print
email

Публична изява на клуб "Графити работилница"

          

Клуб "Графити работилница" започна своята дейност "на терен" и сподели своите идеи пред училищната общност - ученици, учители и ръководството.

Все още има много работа, но основите са поставени - рисунки свързани с детските герои и игри, с учебни предмети като химия, вече са част от изгледа на физкултурния салон в училището. Очакваме да се появят и нови графити с мажоретки, фанфарния оркестър и логото на проекта "Твоят час", за да завършат общата идея на учениците от клуб и техния ръководител г-н Николай Петров, преподавател в ПМГ "Св. Климент Охридски".

Публичната изява се проведе на 5 май 2017г. в двора на училището.
Специални гости на събитието бяха групата по "хип-хоп" танци към училище "The center" с ръководител Ели Иванова и групата по "Zumba fitness Silistra" by Neli Yordanova ! 

Работата на клуба предизвика интерес и у някои местни медии, които решиха да отразят събитието и да покажат на обществеността, че чрез правилния подход, качествените материали и добрия ръководител, едно трудно разбираемо изкуство като графитите, може да стане достъпно, интересно и красиво дори в един училищен двор.

Видео към новината, отразена от телевизия btv може да видите тук: http://www.btv.bg/video/shows/predi-obed/videos/grafiti-na-fasadata.html

Прочетено 735 пъти

Основно училище