Brain Games - students vs parents

print
email
Brain Games - students vs parents

Първа публична изява на клуб "Google Master"

 

 

 

      На 19-ти януари 2018 г. се проведе първата публична изява на клуб по интереси "Google Master" по проект "Твоят час".

      В началото на събитието ръководителят г-н Александър Господинов представи на присъстващите родители онлайн платформата "Kahoot" - едно от приложенията, които учениците обичат и използват в ОУ "Отец Паисий". Дадоха се насоки как работи, какво е нужно да се знае и да се подготви предварително, по какъв начин се задават въпросите, как се отбелязват верните отговори и прикачват изображения и видеа.

      След това учениците и родителите започнаха да играят - имаше отборни и индивидуални игри. Учениците имаха възможност да упражнят своите знания по математика, БЕЛ, човекът и природата, човекът и обществото; научиха интересни факти за България и за нейната природа. Родителите с желание се включваха, като помагаха на своите деца да отговорят на по-трудните въпроси. От родителите се появиха идеи да присъстват на всяко занимание в клуба, за да си припомнят неща, които отдавна са учили или просто за да се забавляват и да усъвършенстват своите компютърни умения.

       Наблюдаваха се приятни емоции у всички. Родители и ученици работиха в тандем.

       Гости на изявата бяха г-жа Фатме Османова - Атанасова - ст. експерт по чужд език и по майчин език в РУО - Силистра и г-жа Кремена Петрова - зам.-директор "Админ вистративно-стопанска дейност" в училището.

Прочетено 347 пъти

Основно училище