Ти си тук Начало Проект "Твоят час" Проект "Твоят час" 2017-2018 Проект "Твоят час" през учебната 2017-2018 година стартира с две публични изяви в един ден

Проект "Твоят час" през учебната 2017-2018 година стартира с две публични изяви в един ден

print
email
Проект "Твоят час" през учебната 2017-2018 година стартира с две публични изяви в един ден

31.10.2017

        

           На 31 октомври  клуб "Да готвим заедно" осъществи първата си  представителна изява пред ученици от училището, родители и гости. С много  желание и вдъхновение направихме плодови шишчета, а на плодовите салати прибавихме щипка любов и  освен че бяха вкусни- изглеждаха невероятно  красиви.

            Публичната изява съвпадна и с Патронния празник на училището, който премина под надслов "Обичам природата - и аз участвам". Плодовите салати, които учениците и майките им подготвиха бяха част от кулинарна изложба на клуба във фоайето на втория етаж и омагьосаха много от децата в празничния ден.

            Отново показахме, че можем да съчетаваме приятното, здравословното и полезното в едно!

            По същото време представителна изява проведе и клуб "Живей активно" озаглавена "Спомени от лятото" . Очаквано тя бе посветена на вълненията по изминалото лято на учениците, изразени в изработването на различни предмети. Започна със събирането на миди, черупки, рапани, камъчета – това което всеки е взел от морето, за да запази хубавите спомени.  Учениците се разделиха по групи и изработиха, животни с черупки, вятърни камбанки,  поставки.

            Всяко мамиче си украси диадема.

            Момчетата освежиха рамки за снимки с миди, рапани и поставиха снимки от лятната ваканция. Занятието завърши, като звучеше песента „Върнете лятото“. Момичетата танцуваха самба, а момчетата им пригласяха с маракаси.

            И тъй като изявата съвпадна с Патронния празник на училището - всички останали ученици бяха своеобразни посетители на изявата. Имаха възможност да видят как се изработват предметите, да почерпят идеи и да се забавляват заедно.

 

Прочетено 33 пъти

Основно училище