Ти си тук Начало Ученик на годината Десислава Георгиева
Прием в 1 класза учебната 2019-2020Маршрутно разписаниевижте повечеБланка молбаза отсъствие до 3 дниБланка молбаза отсъстие до 7 дниКалендарза учебната 2018-2019 годинаПрием след 7 класучебна 2019-2020

Десислава Георгиева

print
email

7 "а" клас

 


      Аз съм Десислава Георгиева от VIIА. Обичам музиката, защото я откривам навсякъде. Вълнувам се от историята, защото с нея пътувам във времето. Чрез литературата откривам нови светове и преоткривам себе си.

     Интересът ми към тези области е причина да участвам в състезания, олимпиади и конкурси.

     Най-скъпата ми награда е първото място в Националното състезание ,,Ключът на музиката“, както и участието ми в Националния кръг на олимпиадите по български език и литература и история. Радвам се на първото място във втория кръг на състезанието ,,Моята родина“, както и на първите места в литературни конкурси.

     За да се доближа истински до музикалното изкуство, започнах да свиря на пиано и открих, че този инструмент е една магия. Пренася те на крилете на щастието понякога, а друг път – чрез тоновете в душата ти кънти болката.

      Страстта ми е да уча чужди езици и смятам, че общуването с всеки нов език е равносилно на откриване на нова вселена.

       Истинско удоволствие ми доставя да работя в екип със съучениците си. Затова да участвам в различни проекти заедно с тях, беше забавно и невероятно изживяване.

       Седемте години, прекарани в училище ,,Отец Паисий“, са едно невероятно пътешествие в света на науката и изкуството, където открих моите приятели и изживях много емоции, които ще запазя завинаги.

Прочетено 1530 пъти
Михаил Добрев
Предишна статия
Михаил Добрев
Емили Джамбазова
Следваща статия
Емили Джамбазова

Основно училище