Ти си тук Начало Ученик на годината Симона Димитрова
Прием в 1 класза учебната 2019-2020Маршрутно разписаниевижте повечеБланка молбаза отсъствие до 3 дниБланка молбаза отсъстие до 7 дниКалендарза учебната 2018-2019 годинаПрием след 7 класучебна 2019-2020

Симона Димитрова

print
email

7 "а" клас

 


       Лидер на класа съм вече две години, председател съм на Училищния  ученически съвет и от две години съм  член на Ученическия парламент на града. През изминалите  години съм участвала в множество състезания и олимпиади.         

      Тази година се явих на олимпиадите по география, физика,български език и литература и биология, на които се представих отлично. 

      Три поредни години участвах и в музикалното състезание „Ключът на музиката“, на което два  пъти се класирах на Национален етап. Музиката е  неотлъчно до мен и през  ежедневните репетиции с фанфарния оркестър на училището, в който свиря.

      През тези три години работих в групата по Гражданско образование  по Национална програма „Ученически олимпиади и състезания“.  Две  поредни  години моите проекти „Всяка капка е важна“  и „Деца роботи“ са класирани от областната комисия за селекция за Национален етап.

      Като председател на Ученическия училищен съвет тази година участвах в реализацията и осъществяването на няколко успешни проекта.  Организирахме  два благотворителни базара и със събраните средства закупихме мека мебел, която вече учениците използват.

      Тази учебна година участвах в много официални и национални срещи с Ученическия парламент, присъствах на различни тренинги и обучения. Участвах в Деня на самоуправлението, с другите участници от парламента бяхме заели длъжности на служителите от общината. Моята длъжност беше Началник отдел „Финанси и бюджет“.

      Моята цел е да помагам на колкото  се може повече хора. Не мога да помогна на всички, но   това не е причина да се оказвам. Ще продължа да се занимавам с обществена дейност.

Прочетено 1970 пъти
Емили Джамбазова
Предишна статия
Емили Джамбазова
Светлозара Ковачева
Следваща статия
Светлозара Ковачева

Основно училище